serek.c2 napisał(a):

|
Będzie lepszy od obecnego Sobola (o to raczej trudno nie będzie), ale czy będzie lepszy od dawnego Sobola? Śmiem wątpić. To, że Żuraw czy Sobol lepsi już nie będą jest jasne, chodziło mi raczej o to, że jakoś potencjału u byłego gracza Korony predysponującego go do gry na poziomie Sobola w najlepszej dyspozycji dostrzec nie mogę. Uważam, że transfer tego zawodnika powinien być traktowany jako uzupełnienie składu a nie jako wzmocnienie pierwszej jedenastki. Tymczasem nasza polityka transferowa doprowadza do sytuacji w których za wzmocnienie uważa się już takich średnich piłkarzy jak Wilk.
|
kibice w Kielcach bardzo płakali jak sie dowiedzieli że Czarek wzmocni nasze szeregi.
Chłopak rozegrał w naszych barwach 3 mecze a wy spekulujecie czy będzie taki jak dawny Sobol.
Dajcie mu pół rundy, wtedy go ocenicie, kto uważa że słaby transfer ma prawo, ja uważam przeciwnie.
Po to jest forum, każdy patrzy na Wisłe z innej perspektywy, i dlatego wymieniamy argumenty etc.
Mam nadzieję że z Czarka wyrośnie bardziej Sobol niż Strąk.
Póki co narazie bardzo dobrze przerywa kontry przeciwnika, walczy nie odstawia nóg i przede wszystkim biega.
Cytat:
|
Mowiac juz powazniej : Jesli utrzyma forme to zal zeby sie kisil w tej buraczanej lidze.
|
Żal ? przecież to jest ten sam zawodnik co Peszko, tyle że Grosik mniej razy gubi piłkę.
W tej buraczanej lidze...ehh...to po cholere ta Legia kupuje kogokolwiek skoro gra w buraczanej lidze.Po co w ogóle startuje w rozgrywkach tej żenującej buraczanej ligi?
Nie pasuje, nie oglądaj