Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2010, 13:28
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Kosił z trawą w Łodzi a w Białymstoku jeździł na tyłku s Sobolem po murawie jeśli już

A na poważnie, więcej daje w ofensywie niż Sobol i jak tylko nadrobi zaległości fizyczne to będzie to solidny punkt naszego zespołu. A pisząc że jak Sobol byłby w optymalnej formie... on chyba jak Żurawski już tą optymalną formę ma dawno za sobą czego nie chcą przyjąć do wiadomości niektórzy. Nie ma znaczenia co było kiedyś (Żurawski, Sobol) ale ważne co jest dziś. I dziś Wilk nie jest gorszy, a będzie wg mnie lepszy od Sobola
Będzie lepszy od obecnego Sobola (o to raczej trudno nie będzie), ale czy będzie lepszy od dawnego Sobola? Śmiem wątpić. To, że Żuraw czy Sobol lepsi już nie będą jest jasne, chodziło mi raczej o to, że jakoś potencjału u byłego gracza Korony predysponującego go do gry na poziomie Sobola w najlepszej dyspozycji dostrzec nie mogę. Uważam, że transfer tego zawodnika powinien być traktowany jako uzupełnienie składu a nie jako wzmocnienie pierwszej jedenastki. Tymczasem nasza polityka transferowa doprowadza do sytuacji w których za wzmocnienie uważa się już takich średnich piłkarzy jak Wilk.
Odpowiedz cytując