Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2010, 08:28
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Ktory prezes szybciej zrozumie ze polska mysl szkoleniowa to dno tym lepiej dla niego. Jak tu ufac trenerowi ktory uczyl sie na komunistycznych ksiazkach?
Rozumiem, że twoi rodzice uczyli się z książek ze zrzutów lotniczych od rządu londyńskiego. Co mają książki do tego, że wygrywasz czy nie? Guardiola przegrał wczoraj u siebie z Alicante, a komune widział w TV. Chyba tak jak ty zresztą.

Wracając do tematu. Przeglądałem kolejkę ligową i powiem wam, że wg mnie największe kontrowersje wzbudzają same pismaki. Karnego dla Ślaska wg nich nie było. A pytam dlaczego? Dotknął ręką piłkę to jest karny. A ci po oglądnięciu 5 powtórek stwierdzili, że tak nie powinno być, bo on nie chciał, bo piłka to, a zawodnik tamto. Sędzia ma sekundę na podjęcie decyzji, a te barany w studiu po ilus tam oglądnięciach mogą zadecydować. To samo z bramką Rudnevsa. Wychwycić ten moment, kiedy biegnący Rudnevs ma nogę w powietrzu i jest na pozycji spalonej mógłby tylko facet z mikroskopem. A oni znowu: powtórki i do Szymka--oj Szymuś gola nie było. Sytuacji zresztą było więcej w tej kolejce i szlag mnie trafia jak od razu jadą po sędzim. Tylko nie pamietają, że on powtórek nie ma a niektóre sytuacje można dojrzec dopiero po ilus tam powtórzeniach. Dla mnie dziennikarzyny psują produkt o nazwie Ekstraklasa. Dla porównania. W meczu Barca-Hercules sędzia podyktował wolnego dla graczy Alicante. Komentator powiedziął, że nie do końca jest oprzekoany czy to było sluszne. Poszło dośrodkowanie, padł gol i powiedziął; Kogo jednak obchodza zastrzeżenia(obiekcje) jeżeli pada gol? I tego życzę patałachom z cANALU.
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 12.09.2010 o godz. 08:42.
Odpowiedz cytując