barney22 napisał(a):

|
Drodzy kibice Wisły Kraków. Należą się ode mnie słowa wyjaśnienia. Jestem autorem felietonu o sławnych 17,5 metrach. Sam jestem kibicem Wisły, a pisząc artykuł opierałem się na informacjach i spostrzeżeniach z kilku lat realizacji inwestycji, której z nadzieją wyglądałem. Jedyną ideą pracy było unaocznienie skandalicznych błędów w prowadzeniu inwestycji, fatalnej postawy władz miasta, spółki nadzorującej budowę i autora projektu.
|
Zacna inicjatywa,dziwia mnie negatywne opinie kibicow Wisly jakoby ten artykul zostal wymierzony przeciwko nim .Tekst jest kwintesencja tego co zostalo zaprezentowane na R22 przez tandem Majchrowski-Obtulowicz ,tyle pieniedzy utopione w stadion widmo ktory prezentuje poziom obiektow rodem z lat 90tych.Czesc usterek mozna poprawic, oczywiscie nie za darmo, ale pewne kwestie sa nieodwracalne dlatego wrogie nastawienie wobec autora jest zupenie niepotrzebne wszak zostalismy oszukani nie przez niego a przez garste decydentow my,nie tylko jako kibice Wisly ale rowniez jako podatnicy.