Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2010, 18:29
Cytat:
Crocovia już spadła, nie ma co się zastanawiać.
Obys sie nie mylil ale ja nadal bede studzil nastroje. Oczywiscie sa troche w ciemnej dupie po tych 5 porazkach ale tez pamietajmy kogo juz maja za soba Slask, Legia, Lech. Wiekszosc klubow a raczej wszyscy kandydaci do spadku beda tracic pkt z tymi zespolami, czyli narazie mozna powiedziec ze Cracovia przegrala 2 wazne mecze. Jeden z Korona ale na wyjezdzie i jeden u siebie arcywazny z Gornikiem Zabrze. Jak wroca na swoj stadion to moga byc u siebie grozniejsi, moze wtedy ukasza Polonie B, Zaglebie itd Naprawde tak samo jak Wy pragne aby sprawiedliwosc ich dosiegnela ale wole sie milo zaskoczyc niz zajebiscie rozczarowac. Czekam jeszcze na piec kolejek w ich wykonaniu. Maja kolejne bardzo wazne mecze Lechia (D), Arka (W), Zaglebie (W), Ruch (D) Polonia W (W). Niech przgeyrwaja kolejnych 5 mczow i wtedy po 10 kolejkach jak nadal beda mieli (oby) zero pkt to bede bardzo zadowolony i spokojniejszy o ich spadek. Bo naprawde nie ma co sie cieszyc, po prostu powiedzmy mieli chujowy teminarz, maja duzo nowych twarzy w druzynie, wiec musza sie zgrac, graja na Hutniku nadal. Z biegiem czasu moga sie rozkrecac wiec moga zdobywac pkt tak seryjnie jak je teraz traca.
Niech do 10 kolejki nie uzbieraja zbyt wiele pkt to wtedy zakladajac ze potrzeba do utrzymania 30 pkt naprawde beda mieli cieplo. Bo zdobyc w 20 meczach 30 pkt to juz trzeba naprawde co drugi wygrywac O co ja widze (?)
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując