Wyświetl pojedynczy post
bloodraven
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2010, 16:45
barney22 napisał(a):Wyświetl post
Panowie, wybaczcie za mały off top, ale po ostatnich wydarzeniach z felietonem o 17,5 metrach i "konkursie" pozostał we mnie ogromny niesmak i jednak chciałbym jeszcze poruszyć sprawę. Fakt, że Interia zaczęła zupełnie frywolnie kontynuować wątek w niewłaściwy sposób, odbiegający od meritum sprawy, a więc kwestii stadionu i prowadzących tą inwestycję władz, pojawiały się dziwne nagłówki itp. Ale to nie zmienia faktu, że akcja nagłośniła pewne fakty, zmobilizowała urzędników, unaoczniła pewne skandaliczne zajścia w ramach tej inwestycji. Początkowo konkurs na zagospodarowanie 17,5 metrowej przestrzeni miał trwać przez 17,5 dnia, a więc do 24 września. Niestety już po dwóch dniach zacząłem otrzymywać napiętnujące maile, byłem wyzywany,były telefony, bezpośrednio mi grożono. Stanowczo nacisnąłem na Interię o zamknięcie tematu, podobnie zrobiłem na mojej stronie. Czy to normalne, że zostałem tak potraktowany? Czy tutaj piszą i czytają kibice z SKWK, czy ktoś może mi wyjaśnić, czy to normalne, że muszę się teraz obawiać o siebie? Podjąłem zdecydowaną akcję zwrócenia uwagi na skandaliczne prowadzenie tak ważnej inwestycji, podjąłem ryzyko jasno pokazując pewne sprawy, pisząc wprost o konkretnych osobach, a jako kibic, fakt, że nie fanatyczny, ale kibic Wisły Kraków prawdopodobnie nie wybiorę się nigdy więcej na stadion z obawy o swoje zdrowie. Pytanie, czy w szeregach kibicowskich nie ma grupy, która trzyma takie sprawy, takie dziwne reakcje w ryzach? To jest również pytanie o przyszłość. Po takim finale jak w moim przypadku, jaki jest sens podejmowania działań dla dobra klubu? Czy moja kwestia może być jeszcze podjęta? Nie mam dojść do władz kibicowskich, więc liczę na wsparcie. Pozdrawiam
Między zwróceniem uwagi na impotencję działaniową władz miasta, a wystawieniem na pośmiewisko Klubu któremu podobno kibicujesz oraz jego fanów jest zasadnicza różnica. Pisząc taki post pokazujesz że myślisz, jakoby ludzie go czytający byli baranami i nie potrafili właściwie ocenić sytuacji. Przeczytaj sobie komentarze pod artykułem na tamtym portalu- jedno wielkie pośmiewisko. Mam nadzieję że prawdziwą nauczkę dopiero dostaniesz, a swoje żale wylewaj na swoim blogu a nie tutaj.
Odpowiedz cytując