Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2010, 16:16
vincent napisał(a):Wyświetl post
Ja myślę, że paradoksalnie wysokie stawki za wynajem stadionu mogą dobrze wpłynąć na polską "kopaną". Jeżeli stałe koszty utrzymania klubu tak znacząco wzrosną, kluby staną przed koniecznością szukania dodatkowych zysków
Odmiana "Niech balon awansuje do LM, to przyciśnie Cupiała do wyłożenia 10 mln euro żeby zrównać się poziomami", co jest oczywiście bzdurą.
Puchar ekstraklasy? choćby dołożyli z 20 innych odmian pucharów to nic by nie pomogło.

Cytat:
Takie propozycje forsowane przez wszystkie kluby z nowymi stadionami ( jak i ich właścicieli) mogłyby przekonać do zmian rządzących naszą piłką
Chyba nie myślisz że ktoś kto będzie płacił 2 mln za wynajem poprosi o 3 mln zwyżki bo tyle samo płaci Wisła bo oni chcą dobra dla Polskiej kopanej, bla, bla bla
Każdy patrzy na siebie i my też musimy. Cwaniactwo i jeszcze raz cwaniactwo. Nie dać się wyjebać, tylko wyjść na swoje, a nawet na plus. To nie Wisły wina że tyle stadion kosztował i niech działacze o tym nie zapominają
Ostatnio edytowane przez element : 11.09.2010 o godz. 16:25.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując