Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2010, 15:23
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
W tym klubie(naszym) pracuja chyba profesjonalisci(bo mam nadzieje, ze od lat takich Cupial zatrudnia), wiec pretensje mozna miec do nich. Nie pisz mi, kiedy pojawil sie Grosicki, bo doskonale o tym wiem. Zawsze istnieje prawdopodobienstwo, ze dany pilkarz sie nie sprawdzi, ale jest ono raczej mniejsze w przypadku pilkarza wyrozniajacego sie w danej lidze, od takiego ktory spadl z ligi(Cikos) lub cala kariere spedzil w nizszych klasach rozgrywkowych. Mi sie Kupisz bardzo wczoraj podobal...zrobil 4-5 akcji ladnie krecac Cikosa i wrzucajac pileczke w pole karne. Chlopak ma dopiero 20 lat i moze byc tylko lepszy. Podobnie, jak Sobiech, powinen grac w Wisle. Bo jesli nie kupujemy takich pilkarzy(tzn. mlodych i zdolnych), to kogo z naszej smiesznej ligi? Od wypatrzenia takich pilkarzy jest dyrektor sportowy i jego wspolpracownicy, skauci zatrudniani przez klub, a nie uzytkownik forfun z forum Wisly Krakow.
od wielu lat wiemy, że na tym forum sa najlepsi scouci.

Gdyby klub opierał się na naszych typach, bylibyśmy daleko z przodu.

A czy profesjonalisci pracuja? Naprawde chciałbym by tak było, aczkolwiek jest mi ciężko w to uwierzyć.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując