No nie bardzo zasłużyliśmy do końca na tą porażkę, ale w piłce sprawiedliwości ciężko szukać.
Lepsza gra w naszym wykonaniu niż do niedawna to wyglądało, ale co z tego, skoro brakło wyniku? Miejmy nadzieję, że pan Robert dołoży jeszcze zdobycze punktowe, bo coś składniejszego już widać.
Mały i Brożek koncertowo w drugiej połowie zaprzepaścili szanse na nawet i 3 punkty.
Poza tym IMHO, Mario dobrze zrobił, że tego Grosika skasował, bo była pewna bramka, a tak do końca mieliśmy szansę wyrównać. O Filipie nic się nie da powiedzieć, bo nie miał okazji by się wykazać.
Liczę jednak, że w kolejnych meczach to Patryk M będzie w wyjściowej 11 zamiast Boguskiego. Rafała można spróbować wstawić za Żurawia, który irytuje niesamowicie. To się bodajże nazywa gra na alibi, choć fantastycznej asysty do Brozia mu nie zabieram.
I ten nasz Słoweniec... Kirma to naprawdę pasuje sprzedać, bo nie wiadomo czemu mu u nas nie idzie. Ale nie ma co czekać na jakieś przełamanie- liczę, że zimą będzie dobra oferta zań. Już chyba wolę Łobo- ten przynajmniej potrafi czasem dobre dośrodkowanie posłać, nawet jak jest za*****y
Na plus Wilk i Rios. Nie spodziewałam się po nich tego co widzę.
Malutki progresik jest, ale to dopiero początek. Wiadomo, ze dopiero początek sezonu, ale jestem przygotowana na ewentualny brak mistrzostwa i przyjęcie określenia "budowy Wisły". Byle nie było jak ze Skorżą- miał budować, a wynik zrobił od razu i potem zamiast budowy była raczej rozsypka.
Gratuluję na dzień dzisiejszy Jadze tego zwycięstwa, liderowania [jak na razie] i jeśli nie My (czy tym bardziej nasi bracia z Wrocławia czy Gdańska), to niech Jaga będzie Mistrzem. No ale do tego długa droga.
Nie podobało mi się bardzo to gwizdanie na Małeckiego (o co chodzi? Rozumiem brak zgody z nimi, ale przecież wrogami nie jesteśmy). Te gwizdy w stronę Pawełka też nie bardzo, choć zrozumiałe.
EDIT: *SpoXsteR*- no faktycznie, nie pomyślałam o tym, że o Suwałki może chodzić. x)
Mi też jak najbardziej się podoba to, że Mały jest jaki jest.

Btw. Elegancka sygnaturka!