|
Pawełek - 3,5 - dwie dobre interwencje, dwie z kosmosu ( czytaj kretyńskie), ta akcja z czerwoną kartką akurat na jego korzyść, ale dla mnie przedłużenie z nim kontraktu będzie porażką
Cikos - 5 - uczy sie powoli, i powoli to coraz lepiej wygląda, niestety powoli, na plus sytuacja kiedy wybił piłkę sprzed nosa dwóm piłkarzom Jagielonii i ustrzegł od straty bramki, na plus że ma zdrowie, jest twardy no i nie ma zakutej pały
Cleber - 3 - niestety nie jest dla młodej obrony tym kim mógł być Głowacki, latka lecą i nie da się tego nie zauważyć, lepiej by było jakby już jako asystent trenera uczył jak grać w obronie, niż na boisku pokazywał jak nie grać, problem w tym że nie ma go kto zastąpić
Bunoza - 5 - podobnie jak Cikos, co mecz to trochę lepiej, czyli kiedyś z tej mąki będzie smaczny chleb, dobra asekuracja Pawełka +
Paljić - 5 - w pierwszej połowie miał kilka niepewnych zagrań po których można było zauważyć, że to nie jego pozycja, ale że mądry chłop to się szybko połapał o co w tym chodzi, nie wiem jakby to wyglądało na dłuższą metę ale wczoraj zaprezentował się dość pozytywnie
Sobolewski - 4 - mam nieodparte wrażenie, że co mecz to mniej dawnego Sobola, serce drużyny ale coraz wolniej bijące, minus za to jak łatwo z Wilkiem się nabrali na zwód Grosika
Wilk - 5 - grał nieźle, dużo walczył, mam wrażenie, że więcej od Sobola, niestety chyba za bardzo sobie wziął do serca by dorównać Radkowi i pojechał z nim równo na tyłku jak w tańcu synchro, szkoda że nie tak trzeba było się zachować
Rios - 6 - tylko dlatego że miał udział przy bramce, kiwa się za dużo i za mało z tego pożytku dla drużyny, fajnie się na to patrzy, ale przez taką zabawę była strata w środku pola i groźna kontra
Żurawski - 4,5 - to 0,5 za asyste bo od piłkarza z takim doświadczeniem się wymaga więcej, niestety baterie się po pierwszej połowie rozładowały i nam się Maciej zgubił
Boguski - 5 - no wreszcie można było zobaczyć coś ze starego dobrego Bogusia, facet naprawdę wie o co w piłce chodzi i tylko to zdrowie
Paweł Brożek - 6 - fajnie że znowu zrobił to czego się od niego oczekuje, myśle że przy Holendrze wróci na właściwe tory, o ile zdrowie dopisze a charakteru nie braknie
Małecki - 4 - przeciwieństwo Boguskiego, zdrowie ma, ale myśl taktyczna to dla niego astrofizyka, i dlatego gra jak umie czyli na hura, minus za strzał w bramkarza w 100% sytuacji
Kirm - 3,5 - pokażcie mi bardziej chaotycznego piłkarza, plus bo widać że bardzo chce
Kurto - 5 - na zachęte
Skala 1-10 oczywiście
Ostatnio edytowane przez Chesteroski : 11.09.2010 o godz. 13:35.
Nie! Jeszcze trochę! Mamy czas! Bo widzicie
Do stracenia nikt z nas nie ma nic - i tyle!
A więc krzyczmy! Krótką chwilę - całe życie!
Nim znikniemy - głośno krzyczmy krótką chwilę!
Kasperczak trzymaj się!!!
|