Wyświetl pojedynczy post
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2010, 09:49
Kirm jak dla mnie zasługuje na 1 skład tylko wtedy ktoś musiałby siedzieć- dla mnie powinien to być Żurawski, ale jego Maaskant nie posadzi.
Dla mnie Boguski to jedynie jako zmiennik Brozka się nadaje.
Mamy druzyne bardzo ofensywna i na kilku pozycjach rywalizacja jest ciekawa. Na skrzydlach dobrze sie prezentuja O 4 miejsca w pomocy rywalizuja Paljic Malecki Kirm Zurawski Boukhari Rios- szczerze uwazam ze kazdy z nich spokojnie nadaje sie do pierwszej 11.

Oczywiscie zimą jak dla mnie:
2 stoperów do pierwszego składu+ boczny obrońca mogący grać na prawej i lewej stronie+ def.pomocnik za Sobola+ bramkostrzelny napastnik+ ew. bramkarz chyba że Kurto jako 2.
Pozegnac wypadaloby Gargułę, Łobodzińskiego, Kowalskiego, Pawełka, Jirsaka i wypożyczyć Boguskiego.

Przy tej taktyce co prezentuje Robert obecnie to 5 defensywnych zawodnikow musi byc klasa europejska. Nie mamy żadnego (Sobol juz prawie emeryt).
Zimą powinniśmy powalczyć o wykupienie na stałe Riosa. Uważam, że cena 500tys Euro byłaby odpowiednia, oby tak samo uważali w River... Latem cena napewno będzie wysoka bo pojawią się inni chętni...
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 11.09.2010 o godz. 10:18.
Odpowiedz cytując