Wyświetl pojedynczy post
Jonasz
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2010, 09:20
Szkoda Pawełka, niestety dla niego uważam, że bez dużego ryzyka powinno dać się szansę Filipowi Kurto. Wszedł z plastrem na głowie - zachował spokój, chwyt miał pewny - jakoś ulżyło mi, że on jest między słupkami, mimo, że graliśmy w 10 na 11.
Co do nowego lewego obrońcy, to bym zbytnio się nie podniecał. Dragan mógł spiąć się na jeden mecz, ale w dłuższej perspektywie mogą wyjść jego braki do grania na tej pozycji.
Generalnie gra wyglądała lepiej. Myślę, że Sobol powinien troszkę odpocząć na rzecz Wilka.
Potrzebne nam są transfery na lewą obronę - to jest konieczność. Tyle, że z lewymi obrońcami na rynku nie jest za dobrze - to jest towar poszukiwany.
Na prawą stronę mamy Cikosa - nie wiem co od niego chcecie - chłopak gra naprawdę solidnie. Burliga jeżeli podejmie z nim walkę, to będziemy mieli ciekawą rywalizację na prawej obronie. W przerwie zimowej trzeba będzie podjąć kilka męskich decyzji - lista : Jirsak, Łobo, czy nawet Garguła. Trzeba podziękować za pieniądze, które mają zapisane w kontraktach możemy ściągnąć 2-3 piłkarzy z przeżywającej kryzys finansowy ligi holenderskiej lub belgijskiej. Po takim trzęsieniu ziemi jakie przeszła nasza szatnia to i tak jest nieźle, budujemy całkiem nowy zespół. Trzeba po prostu wywalić kolejne niepasujące elementy i w przerwie zimowej dokończyć budowanie zespołu.
Jestem optymistą - będzie dobrze!!!
Odpowiedz cytując