Wyświetl pojedynczy post
ubi_es
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2010, 23:04
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10..._w_slupek.html

Przy przedluzeniu pikli przez Bunoze Brozek jest na niemalze na pewno na spalonym. Stoi glebiej w polu karnym niz ostatni obronca Jagi. Sprawiedliwosci stalo sie wiec zadosc.

Wygrala dzis druzyna lepsza, ale wydaje sie, ze za klika tygodni bedzie z Wisla grac trudniej. Przygotowani kondycyjne po wczasach u Kaperczaka bedzie sie odbijac czkawka, ale pomysl w grze Wisly bylo widac. Nawet jesli tylko przez 10 pierwszych minut obu polowek.

Bohaterow klawiatury probujacych osmieszyc prezesa Kulesze czy Probierza pomine milczeniem. Sporo musieliscie w zyciu osiagnac, skoro stac Was na takie teksty, panowie.

I na koniec - przestancie ciagle sie zalic na te mityczne 'kontry'. Chyba zadna dobra akcja Jagi w pierwszej polowie nie byla klasyczna kontra. Odebranie pilkie przez Hermesa na polowie Wisly przed akcja na karny dla Franka to nie jest kontra! To jest pressing.
Chyba nigdy nie widziałem Beenhakkera zdenerwowanego. No, może raz. Gdy jeden z piłkarzy spóźnił się na kolację. Bo Leo nie lubi niepunktualności. Zresztą ja też. Ale przyznam szczerze, że tym piłkarzem, który się spóźnił byłem ja. - (c) Kamil Kosowski
Odpowiedz cytując