Wyświetl pojedynczy post
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2010, 21:52
wwf napisał(a):Wyświetl post
A co wy chcecie od Brożka.

Ma rację.

Niech obcokrajowcy też się tłumaczą. Goście przyjeżdzają, zarabiają dobre pieniądze, dostają szansę a jak drużyna przegrywa i nie osiągnie sukcesu to sobie odejdą gdzieś za granicę jakby nic się nie stało. Zobaczcie ilu jest obcokrajowców w drużynie , nich też poczują co to Wisła Kraków a nie wiozą się na plecach polaków.
Po pierwsze jak się coś Pawłowi nie podoba to niech o tym mówi wewnątrz zespołu a nie wylewa żale w mediach. Zaraz ktoś podchwyci ten tekst i będzie znów o podziałach w zespole. Dodatkowo to wina obcokrajowców że nasi redaktorzy to lenie i nie chce im się rozmawiać z nimi np. po angielsku.

Co do meczu to niektórzy na tym forum mnie rozbrajają. Przed meczem większość uważa że Jaga z nami wygra, o tym że mamy słabą obronę trąbicie od dawna więc czym wy jesteście zaskoczeni. Basałajowi za rozprzedanie obrony co tydzień będziecie dziękować, bo to już się nudne robi. Graliśmy z zespołem który jak dla mnie obecnie jest chyba najlepiej poukładanym zespołem w lidze. Dodatkowo im pomagaliśmy i to nie tylko słabą grą w defensywie ale również stratami w środku pola. Więc efekt jest gotowy, dobrze rozpoczęliśmy ale w frajerski sposób straciliśmy bramkę na 1:1.
Odpowiedz cytując