Wyświetl pojedynczy post
Daro&Mysłowice
Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2010, 21:46
"pawełki"...dobre określenie poczynan mariusza poprostu nie potrafiłem uwierzyc jak w pierwszej nkolejce Mario dał nam punkty z Arka...myslałem że to żart jest...i to był żart pawełków było wiecej niz dwa...ja naliczyłem 3 ale pewnie jeszce cos ominołem...pierwsza bramka(na 10 bramkarzy 8 by wyszło do tego szczura i złapało by go albo wypiastkowało....drugi to swietne piastkowanie po wrzutce na wysokość i metra w pierwszej połowie piłke miał na dwóch rekach wiec nie ma tłumaczenia ze była za daleko nie był to strzał w swiało bramki wiec jak mozna takie cos piastkować w taki sposób(bunoza wybił z lini)no i 3' pawełek' łapanie wrzutki burego powiem wam że teraz jak juz przegralismy to załuje ze ta piłka nie odpiła mu sie od włąsnej nogi i nie wepchnoł sobie jej sam do bramki bo moze to by był jego dwfinitywny koniec Wiśle
Obrony nie ma ale to wiem, w ataku duza porawa...brakuje rozgrywającego(starsznie licze na markokanczyka)
duża porawa z kondycja a powino byc jeszce lepiej
liga słaba wiec bedziemy walczyc
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!!
Odpowiedz cytując