Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2010, 20:11
Mnie bardziej rażą błędy obrony niż Pawełka dziś, no ale taki urok tego forum, że co by nie było Maria i tak trzeba zbesztać... A prawda taka jest, że raz obrona zawali, to potem coś poprawi, raz Mario coś odwali to i też się zrehabilituje. Przypomnę, że bramki w dzisiejszym meczu to NIE wina Pawełka...

Mam nadzieję, że wejdzie Małecki za Boguskiego. A Rios niech też czasem poda, bo po minięciu 2 gości nie staje się jeszcze Messim i Rooneyem w jednym.
Paweł Brożek widoczny tylko przy bramce, podobnie jak Żuraw. Palijć mnie zaskoczył na tej lewej obronie in plus.

Ogólnie dobra gra, a mecz to mi się podobał przez jakieś... 10 minut. Potem jak to w naszej lidze bywa- przestój i jakaś tam kopanina [bardziej lub mniej składna].
No i jesteśmy (tfu! nasi kopacze są) frajerami można rzec, bo od razu stracić gola na 1-1... Panie i panowie: bez ku**a takich jaj!
Aczkolwiek nasza bramka fantastyczna- super akcja. Tylko co po tym razie...

Sędzia też trochę mnie wkurzył, ale co tam on. Trzeba zagrać lepiej, skuteczniej i dokładniej to można spokojnie wygrać ten mecz. Albo chociaż remis please.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując