Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2010, 17:22
lacos napisał(a):Wyświetl post
jak nie na temat to wykasujcie.
Jestem przyzwyczajony ze podczas meczu wlacze glosniki na full i ogladam mecz i co mnie razi to podglosniony glos komentatora ktory zaglusza wszystko. Jak wlacze lige angielska to kolesia ledwo slychac a jak gra np. liverpool i przed meczem graja hymn zespolu to nikt nie smie sie odezwac. A u nas leci jak dlugo na Wawelu.. a tu koles zaczyna pier... o glupotach ze az mozg boli zeby tego bylo malo kiedys zalaczylem n-sport to myslalem ze mnie krew zaleje normalnie gwiazda wieczoru bardziej drazniacego glosu na swiecie nie znajdziesz jak koles ryknal do mikrofonu to az mi uraz zostal do tego kanalu i jeszcze smie powiedziec znakomita atmosfera na stadionie krew czlowieka zalewa. Ktos moze powiedziec to jedz na stadion , ale mnie nie stac zeby ogladnac z 7 meczy tygodniwo na zywo glosu tez nie wylacze bo wtedy to nie jest nawet sport.
Nie wiem jak w innych krajach ( Pewnie jest taka mozliwosc od dawna ) ale w Stanach ogladajac mecz mozna sobie wylaczyc zupelnie komentatora i delektowac sie tylko i wylacznie odglosami trybun i boiska
Technicznie to jest do zrobienia w kilka chwil, tyle ze rodzime stacje telewizyjne maja w d**** to, czego oczekuje kibic.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując