Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2010, 09:26
Skład przewidziany przez Gazetę Krakowską wydaje się mało prawdopodobny. Mogą mieć rację, jeśli chodzi o obsadę pozycji lewego obrońcy (Paljic), natomiast mało prawdopodobne jest gra czwórki odpowiedzialnej za grę ofensywną - Rios, Boguski, Żurawski, Brożek. Jeśli będzie mógł zagrać Boukhari to zapewne On będzie operował przed Sobolem i Wilkiem rozprowadzając nasze ataki. Nie wydaje mi się również by w podstawowym składzie wybiegł Boguski - jak nie lubię Małeckiego, to Boguski może mu buty nosić. Tak to chyba powinno wyglądać w ofensywie:

----------Boukharki-----------
---Rios-------------Małecki---
-----------Brożek--------------

dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Grosicki lub Kupisz vs "dziura na lewej obronie" - szykuje sie ciekawey pojedynek
Miejmy nadzieję, że zagramy najlepszy mecz od dwóch lat i takich pojedynków nie będzie zbyt dużo

Poza tym - nie demonizowałbym tak Jagi, wiem że ładnie zaczęli, grają nieźle. Jednak widziałem już mnóstwo meczów drużyn podobno świetnie grających z niby słabą Wisłą na przestrzeni ostatnich lat i jakoś zawsze w starciach z Wisłą cudowna forma przeciwników gdzieś umykała. Jeśli Wisła będzie grała to co ostatnio, wtedy spodziewam się wyrównanego pojedynku - a jeśli Wisła wreszcie zagra dobrze, na swoim dawnym poziomie o wynik jestem spokojny.
Odpowiedz cytując