FraMat co oznacza określenie "klasy Boukhariego"? A jaka to jest klasa? Od kiedy to oceniamy klasę zawodnika bez jednego meczu w Wiśle? To że kiedyś gdzies grał znaczyło o klasie tego zawodnika kiedyś. Obecnie to piłkarz którego nie chciał klub z Turcji którego nazwy nikt nie zna...Co do Golańskiego, ja bardzo się ciesze, że do nas nie trafił bo nie jestem fanem jego talentu. Ale jestem podobnego zdania co Markus. Jesli Wisła nie potrafi przekoać do gry bezrobotnego zawodnika to nie jest to dobry znak. Oczywiście, alternatyw pewnie jest bez liku...jak co roku...Jeśli klub taki jak Wisła bierze się za rozmowy z kimś na temat kontarktu to znaczy że ktoś podjął decyzję że to dobry piłkarz i warto. A skoro to dobry piłkarz (wg Wisły) to negocjacje, moim zdaniem muszą zakończyć się po naszej myśli (konkurentem była tylko Korona). Fiasko takich rozmów znaczy o słabości klubu. Wiadome, że teraz powiedzą, że tak naparwdę go nie chcieli i piłkarz przesadzał. a co mają innego powiedzieć? Ze nie potrafia go przekonac bo nic nie potrafia zaoferować

Tak nie powinno być