Pioneer napisał(a):

|
Wbiłeś kibicom Wisły nóż w plecy, swoim prześmiewczym artykułem dałeś innym jasny sygnal do wyśmiewania i szydzenia zarówno z samej Wisły Kraków jak i jej kibiców. Przeciętny człowiek czytając twój artykuł nie śmieje się z Majchrowskiego czy Obtułowicza tylko z samej Wisły. Niestety, taka jest prawda. Jak dla mnie od dzisiaj powinieneś być persona non grata na nowym stadionie.
|
opamiętajcie się, gość
barney22 napisał artykuł w dobrej wierze, a że był nie zwyczajny więc urzekła zawarta w nim historia kilka serwisów... i dobrze, jeszcze chwile i dyskusja o nim doprowadzi do tego, że
barney22 stanie się drugim Frankowskim..czy dobrze zrobił czy nie... to są jakieś jaja
Pisać o Wiśle warto, artykuł NIE jest o kibicach Wisły, ale o stadionie jaki dla nich powstał, jak dla mnie przeciągacie go do do niepotrzebnej napinki na niewinnego gościa. Czy chciał zaistnieć czy nie to jego sprawa, jak jest dobry czemu nie, mi się artykuł za formę i pomysł podobał.
Jest to artykuł o
17,5m Obtułowicza i to on powinien się wstydzić, nie my !!! Zwrócił uwagę mediów i bardzo dobrze. Śmieją się z Ciebie, może masz kompleksy...spokojnie . Nie miejmy kompleksów, bo nie my go zaprojektowaliśmy, nie zatwierdzaliśmy tej odległości, niech się wstydzą inni. Jeżeli Legia, Lech się śmieje...to przestanie jak zobaczy od środka nas skończony stadion.
doszliśmy w miarę wspólna opinią, że nie ma problemu odległości do płyty TERAZ ELEWACJA I TRYBUNA PÓŁNOCA