Wyświetl pojedynczy post
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2010, 21:33
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Człowieku skończ opowiadać bzdury. O tym wszystkim co poruszasz jest mowa nawet w interpelacji ostatniej.Ile zadałeś pytań choćby w niej? Więc może nie pouczaj innych.
Akurat żałuje że nie wyłapałem kwestii kibla bo nie trzeba mieć somalijskich rozmiarów i sie o cokolwiek bać ale trzeba sobie zdać sprawę że architekt zawalił kolejna sprawę.
Mav23 to jak tam u was w studio wkońcu zgodziliście się na malowanie elewacji? Mam nadzieję że jednak nie będzie malowania ale porządne oblożenie plytkami lub tynk- niestety widziałem ostatnio malowanie betonu na innym obiekcie i jest to porażka.Wygląd ten sam co przed malowaniem tylko inny kolor.
wystarczy ze napisałem pełno meili do gazet, programow telewizyjnych, mówisz o interpelacji? super tylko która to już z kolei? i czy któraś z nich dała jakiś wymierny efekt? Nie dają nic kompletnie, znowu dostaniemy odpowiedz spóźnioną o miesiąc z jedno zdaniowymi lakonicznymi odpowiedziami gdzie ta banda smieje się nam w twarz, tu potrzeba isc wreszcie dalej nie chce sie powtarzac kolejny raz bo mi już sie to znudziło ale gdzie jest skwk? czemu nie organizuje(my) zadnej akcji pod stadionem? pod UM? mozna wszystko pokojowo rozwiązac tylko jak widać czas wyjść z internetu i pokazać się ludziom na zewnatrz może wtedy to da niektórym do myślenia, moze wtedy przyciągniemy uwage mediów? Bo narazie jest to tylko bicie głową w mur nie dające zadnych efektów. A w tym czasie zabierają nam z hali a dają pasom.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując