medyk napisał(a):

|
wszyscy piszą o elewacji która aż tak tragiczna nie jest, o kiblu pod oknem nie bojcie sie nie macie tak wielkich ze ktos z dołu was zobaczy a nie zwracacie uwagi na sprawy najistotniejsze, mamy trybune widmo !! Trybuna D jest tylko makietą!! dlaczego nikt nie porusza tego problemu? najważnjiejsza trybuna pod wzgledem kibicowskim bedzie nieczynna a wy ........icie o rzeczach nieistotnych lub w najlepszym wypadku drugo rzędnych, to tak jak bym sie denerwował rysą na lakierze a tym czasem auto nie chciało wogole odpalić !!
|
Człowieku skończ opowiadać bzdury. O tym wszystkim co poruszasz jest mowa nawet w interpelacji ostatniej.Ile zadałeś pytań choćby w niej? Więc może nie pouczaj innych.
Akurat żałuje że nie wyłapałem kwestii kibla bo nie trzeba mieć somalijskich rozmiarów i sie o cokolwiek bać ale trzeba sobie zdać sprawę że architekt zawalił kolejna sprawę.
Mav23 to jak tam u was w studio wkońcu zgodziliście się na malowanie elewacji? Mam nadzieję że jednak nie będzie malowania ale porządne oblożenie plytkami lub tynk- niestety widziałem ostatnio malowanie betonu na innym obiekcie i jest to porażka.Wygląd ten sam co przed malowaniem tylko inny kolor.