barney22 napisał(a):

|
Jeśli chodzi o tą "autoreklamę", trochę nie rozumiem. Siedzę nad czymś wiele dni, przygotowuję, zbieram informacje ( a budowę śledzę od samego początku ), wykonuje pracochłonne obrazki, piszę tekst, później cała praca przy kontaktach, a wszystko z własnej, dobrej woli i zupełnie za darmo! Więc wybaczcie, ale pretensje o to, że przy okazji się pod tym wszystkim podpisałem są trochę przykre. Na Skyscrapercity dostałem bana za "autoreklamę", wykasowany też link do tekstu. Czy to jest naprawdę normalne? Bo mi się wydaje, że to wynik totalnego niezrozumienia, w co tak naprawdę inicjatywa uderza. A to, że ktoś wykorzystuje ten pomysł, żeby się naśmiewać z klubu- no to przykre, ale stawka jest o wiele większa do ugrania, więc cierpliowści. Wiem, że prezydent z trudem przełyka tą inicjatywę i kto wie, może to wszystko pójdzie w dobrą stronę. Pozdrawiam panowie!
|
Co do jednego sie zgodze, prezydent musi ciezko przelykac ostanie artykuly, co widac po wpisach na ''magicznym miescie'' oraz blogu, jest to nieudolna proba pokazania ze wszystko jest ok. na ten moment (po meczu reprezentacji) jest to proba calkowicie nieudolna i jest to rowniez przedsmak tego jak stadion Wisly bedzie za chwile wykorzystany do walki podczas kampanii.. tu majcher polegnie na calej linii chyba ze na Wikipedii znajda cos lepszego niz brutalizm...