Orson napisał(a):

|
Polecam młodzieżówke Wybrzeża Kości Słoniowej, zawsze coś ciekawego i niedrogiego się znajdzie.
|
No tak, ale zanim ich powołają do reprezentacji to minie co najmniej kilka tygodni od ich pojawienia się w grze. Wtedy może być za późno, bo ktoś Cie może uprzedzić. Zwłaszcza jeśli chodzi o te lepsze reprezentacje. Nie mniej jednak warto też ta poszukać, ale ja natomiast polecam bardziej niszowe reprezentacje, typu Martynika, Komory, czy coś takiego

Najlepiej szukać po klubach. Przepatrz sobie całą Afrykę od Tunezji, WKS, Nigerii po Madagaskar, Gabon itd. Warto też sprawdzić Amerykę Środkową i Oceanie. Szukaj takich klubów, gdzie są najnowocześniejsze obiekty i szkółka. Zapisz sobie na kartce te kluby i co kilka miesięcy (regeni pojawiają się chyba 2 razy w roku) sprawdzaj, czy pojawił się jakiś ciekawy zawodnik. Zazwyczaj nie żądają za nich dużo (ja teraz ściągnąłem kilku utalentowanych 17 latków po 1 tys. euro każdy). Ale jako, że grasz 1 liga polską może być tak, że Scout nie będzie mógł zdobyć raportu, a sam zawodnik będzie miał ukryte atrybuty (chyba, że wyłączysz sobie ta opcję). Wtedy albo zdaj się na intuicję, albo sprawdzaj, czy ma w osobistych np. obiecujący pomocnik oraz czy inne kluby są nim zainteresowane. Jak zobaczysz, że interesuje się nim taki Juventus, to ściągaj bez wahania.