Dzieki za tak szeroki odzew

. Tez juz jestem doswiadczony graczem, wiec sie orientuje. Chodzilo mi jedynie wlasnie o ta kase, bo dopiero pierwszy raz gram w tej klasie. Pilkarzy sprowadzilem z free transfer i jedynie kilku(dokladnie 4) za max. 70 tys funtow. To nawet nie pensje mi robia takie dlugi, a premie za wystepy(po 500 funtow na lepka w niektorych przypadkach). Ograniczylem juz wydatki(wyczyscilem praktycznie cala druzyne rezerw), ale i tak przekraczam w dalszym ciagu budzet placowy o 20 tys. funtow/tydzien. Na szczsecie wlasciciel co miesiac przelewa kase na wydatki biezace. W zasadach I-szej ligi za awans jest od 8 - 9 tys. funtow

, wiec troche malo. Awansowalem na szczescie do cwierfinalu Pucharu Polski i czeka mnie teraz dwumecz z Lechia(zajmuja ostatnie miejsce w ekstraklasie), wiec droga do polfinalu otwarta(ale na drodze do finalu stoi jeszcze Lech i Legia). Zobaczymy, mam nadzieje ze mnie nie zwolnia. Za awans w koncu trzeba zaplacic

!
P.S - Niestety po drodze w PP wyeliminowalem nasza Wisle... 3 : 1 i blad sedziego, ktory nie podyktowal karnego na Diazie

.