Drozd napisał(a):

|
Ja o tym ze Kaczyński był wybitnym prezydentem wiedziałem i bez Pospieszalskiego, ale dla Ynteligenta to, że na pogrzeb zapowiadała się cała światowa elita mogło być niezrozumiałe. I skutkować niepożądanym myśleniem.
|
Myślę, że nawet dla nie-inteligenta zrozumiałym było, że śmierć urzędującego prezydenta to jednak pewnego rodzaju ewenement i oczywistym była lista gości z całego świata.Przybyli tylko nieliczni. Chociaż mimo pyłu wulkanicznego kto chciał to przyjechał. Pewnie Prezydent Kaczyński był złym zarządcą kondominium...
Drozd napisał(a):

|
Rząd może się lenić? Całkiem wam się już w głowach poprzewracało? Co tu ma do rzeczy opozycja? W pracy też sie opieprzasz bo bezrobotni to lewusy? Ktoś kto tak rozumuje to zwyczajny oszust i kretyn. Nie mogę pojąć jak można tak bredzić.
|
Poczytaj o teorii krążenia elit, dowiesz się co ma do tego opozycja.
Drozd napisał(a):

Opozycja nie stanowi zagrożenia, bo istnieje stado debili którzy głosują na złodziei ich okradających. A robią to bo dzięki temu są yntelygentniejsi ). Tak przynajmniej wynika z sondażu. A nie ma nic droższego dla debila jak miano yntelygenta.
|
To stado debili, które stanowi większość społeczeństwa polskiego, głosuje na PO tylko dlatego, żeby Prezes ze swoim talibanem nie doszli do władzy.