Wyświetl pojedynczy post
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2010, 10:10
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ja o tym ze Kaczyński był wybitnym prezydentem wiedziałem i bez Pospieszalskiego, ale dla Ynteligenta to, że na pogrzeb zapowiadała się cała światowa elita mogło być niezrozumiałe. I skutkować niepożądanym myśleniem.
Myślę, że nawet dla nie-inteligenta zrozumiałym było, że śmierć urzędującego prezydenta to jednak pewnego rodzaju ewenement i oczywistym była lista gości z całego świata.Przybyli tylko nieliczni. Chociaż mimo pyłu wulkanicznego kto chciał to przyjechał. Pewnie Prezydent Kaczyński był złym zarządcą kondominium...

Rząd może się lenić? Całkiem wam się już w głowach poprzewracało? Co tu ma do rzeczy opozycja? W pracy też sie opieprzasz bo bezrobotni to lewusy? Ktoś kto tak rozumuje to zwyczajny oszust i kretyn. Nie mogę pojąć jak można tak bredzić.
Poczytaj o teorii krążenia elit, dowiesz się co ma do tego opozycja.

Opozycja nie stanowi zagrożenia, bo istnieje stado debili którzy głosują na złodziei ich okradających. A robią to bo dzięki temu są yntelygentniejsi ). Tak przynajmniej wynika z sondażu. A nie ma nic droższego dla debila jak miano yntelygenta.
To stado debili, które stanowi większość społeczeństwa polskiego, głosuje na PO tylko dlatego, żeby Prezes ze swoim talibanem nie doszli do władzy.
the end