Wyświetl pojedynczy post
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2010, 23:03
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Bez honoru ta Jakubiak, powiedziała że jeszcze będzie prosiła Jarka żeby ja przyjął na nowo.O Ela straciłaś przyjaciela...
http://wiadomosci.onet.pl/2219814,11...jmie,item.html
Oglądałem jej wypowiedź na żywo i wydaje mi się, że chodzi o "przyjęcie" w sensie "pogadanie".

Popatrz jak ją cytuje Wyborcza:
Cytat:
- Jutro pójdę do Jarosława Kaczyńskiego, mam nadzieję, że go zastanę - mówiła w TVN24 Elżbieta Jakubiak.
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Jarek coś knuje i czuje sie jak na szachownicy. Mama to laufer,blizniaka jedna wieze stracil. On gra jako król oczywiście.
Jakbyś posiadał podstawową wiedzę nt. szachów, to wiedziałbyś też dlaczego nie trafiłeś z "dowcipem".

A co do całej sprawy:

Najpierw Migalski, teraz Jakubiak. Następni w kolejce (to już jasne jak słońce) są Kluzik-Rostkowska i Poncyljusz.

Jarek kompletnie stracił kontakt z rzeczywistością, a to co widzimy, to wydaje mi się efekty walki wewnętrznej w PiSie. Walki tzw. skrzydła liberalnego (które jest na naszych oczach koszone), z tym bardziej "twardogłowym", które chciało iść na konfrontacje.

Kaczyński musi serio myśleć, że kampanią spod znaku "wszystkie chwyty dozwolone" ugrałby w wyborach więcej. No i odsunął od siebie tych, którzy podpowiadali mu inaczej.

A jak jeszcze do tej mikstury dodamy to, jak Prezes reaguje na krytykę to mamy co mamy.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 08.09.2010 o godz. 23:09.