Wyświetl pojedynczy post
MCDave
Звезда изнад свега

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2010, 21:54
picasso napisał(a):Wyświetl post
nie zrozumieliśmy się ten parking i wjazd dla autobusów jest pod trybuną "AB"i uwierz mi jest to duzo droższe niż parking naziemny.tak samo warunki geologiczne mogą bardzo,ale to bardzo podnieść koszt budowy.poza tym chcialeś by przytoczyc Ci jedną rzecz lepszą u nas niż w Hoffenheim więc przytoczylem.
Zrozumieliśmy się doskonale. Chodzi Ci o parking pod trybuną zachodnią, który nijak nie tłumaczy kosztów (umówmy się 2 poziomy parkingu na 600 miejsc na groblach kosztowały 60 mln zł jako cała inwestycja, a nie parking VIP na kilka samochodów i 2 autokary, który zlokalizowany będzie w przyziemiu - nie wiem skąd Ty swoje informacje wydobyłeś).

Uparłeś się na tę różnicę z Hoffenheim który podałem akurat przy okazji tekstu Kołtonia. Mogę podać przykład stadionu w Dreźnie, Lipsku, Hannoverze, Leverkusen względnie obiektów z Turcji czy Włoch. Każdy z nich jest znacznie nowocześniejszy i funkcjonalniejszy, a część nawet sporo większa. Prosiłem o podanie pozytywu w budowie takiego stadionu za takie pieniądze. Innymi słowy podaj argument dlaczego za 100 tys mam kupić Poloneza.
После пада устајем. Никад не одустајем. Јачи постајем. До краја остајем.
Odpowiedz cytując