Vinci napisał(a):

Spokojnie, nie pierwszy i nie ostatni raz dziennikarze podkolorowali wypowiedź Skorży. Pamiętacie jego oświadczenie na jednej z naszych pomeczowych konferencji prasowych, gdy PS wydrukował wywiad, którego nawet nie udzielił?
Myślę, że tutaj było podobnie. Co by nie mówić o Skorży, to solidny z niego dyplomata i raczej wątpię, by mówił w jakikolwiek sposób niepochlebnie o kibicach byłego zespołu, z którymi miał kontakt świetny i wiąże go sporo sentymentu.
Mają do wyboru czy ufać Skorży czy dziennikarzom, który wersja również różni się do tej opublikowanej na stronie LegiaLive dochodzę raczej do wniosku, że Interia wsadziła swoje "3 grosze".
Nie wymagajcie również, by teraz pracując w Legii, stanął na pod Kolumną Zygmunta i wygłosił orędzie, że ABG pod każdym względem przewyższa legionistów. Nie jest samobójcą, tym bardziej, że wyniki poniżej oczekiwań.
|
Pisałem swojego posta po przeczytaniu relacji na legia.com. Przed tym jak ukazała się wersja audio. To są jaja jak przeinaczono to co powiedział a co zostało napisane... Dno i kilometr mułu, nawet nie patrząc z mojej perspektywy jako kibica Wisły, ale będąc trenerem, mówiąc coś, to mam nadzieję że przynajmniej strona klubowa MOJEGO KLUBU nie przeinaczy tego tekstu...
Ogólnie jaja.

jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.