Wyświetl pojedynczy post
loomp
Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2010, 15:24
Odległość od boiska patrząc z piętra narożnika (ostatni rząd) zupełnie niewidoczna. Stojąc czy też siedząc, nie widziałem nawet rzędu zwykłych reklam. Szczerze mówiąc, gdyby było bliżej, musiałbym wyglądać zza głów innych kibiców żeby zobaczyć akcję przy linii. Komfort oglądania widowiska - bardzo wysoki, tylko patrząc z części narożnika usytuowanej równolegle do bocznych linii boiska, można dostać skurczu karku Znacznie lepszymi miejscami są miejsca skośne i równoległe do bramki.
Żeby jednak nie było tak kolorowo - różnica w widoku z narożnika, a środkiem dawnego C, nie jest warta różnicy w cenie jaką zafundował pzpn (mowa o miejscach na szczycie trybuny). Widok zdecydowanie najlepszy z dolnej części piętra (stojąc przy murze/poręczy). Łapacze piłek za bramkami - już było pisane, zbyt jaskrawe. Co do dopingu natomiast. Będzie ciężko włączyć narożniki. Wiadomo jak prowadzony był doping i jakie spotkanie to było, ale jednak głos z E niosło w stronę murawy i bardzo kiepsko docierał pod dach trybuny wschodniej. Widok z dolnego piętra trybuny - znacznie gorszy, tu jednak odległość daje się we znaki i powoduje znaczne wypłaszczenie terenu.

P.S. Kamera usytuowana była mniej więcej w połowie jej docelowej wysokości. Stała na "ganku" schodów prowadzących na piętro trybuny.
P.S.2. Jeszcze odnośnie systemu identyfikacji kibiców... organoleptyczne porównywanie danych z biletu do tych na dowodzie osobistym, z pewnością nie jest systemem zautomatyzowanym. Mimo to, wejście na trybunę przebiegło bardzo sprawnie (ok. 20 min przed pierwszym gwizdkiem). Opuszczenie trybuny przebiegło jeszcze sprawniej, jednak wychodząc natknąłem się na niespodziankę na miarę naszego bubla. Gejzer bijący spod zaworu wodnego, tuż przy kołowrotkach do narożnika SE.
No i tak jak kolega wyżej napisał, miałem wrażenie że na trybunach za bramkami jest więcej miejsca na nogi.
Ostatnio edytowane przez loomp : 08.09.2010 o godz. 15:30.
Odpowiedz cytując