rw88 napisał(a):

|
Gra w Sevastopolu, najsłabszej drużynie ligi, drużynie słabszej i gorzej zorganizowanej niż Piast Gliwice (z całym szacunkiem dla Piasta) - byłem na ich meczu, widziałem. Jedyne co potrafią to wyp***dzielać piłkę przed siebie, zero prób rozegrania piłki - wyglądało to dokładnie tak samo jak polska młodzieżówka przeciwko Hiszpanii, w każdym meczu zawodnicy Sevastopolu grają na 0:0. Lewandowski już dawno wypadł z formy, w której był w czasach el. MŚ 2007, gdyby było inaczej to grałby dalej na zmianę z Hubschmanem, a nie poszedł na zesłanie do tak słabej ekipy.
|
Kolejny, ktory ma klopoty z czytaniem. Ja gdzies napisalem, ze gra w potedze futbolowej na Ukrainie

Gra w zespole, ktory walczy o utrzymanie, ale w lidze o przynajmniej 2 klasy lepszej od naszej. Na co dzien potyka sie z dobrymi(w skali europejskiej) druzynami. Absolutnie kwalifikuje sie do powolania, w odroznieniu od pilkarzy, ktorzy siedza na lawce w innych klubach zagranicznych lub co gorsze w klubach polskich(a takich tez Smuda powoluje

). Takich mamy pilkarzy, tzn. nie graja w wielkich klubach europejskich(nie pisze o bramkarzach, chociaz ci tez nie graja). Nie mozemy sobie pozwolic na komfort rezygnowania z Boruca, Mariusza Lewandowskiego, Kosowskiego czy Zewlakowa...
A co do stylu...prosze mi nie obrazac druzyn Engela, Janasa czy Beenhakkera(za czasow el. do EURO), bo kazda z tych druzyn miala swoj styl. Kadra Smudy(mimo, ze prowadzi ja juz tyle miesiecy) nie ma zadnego konceptu.