Wyświetl pojedynczy post
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2010, 10:10
Witam!
Po dotychczasowych opiniach wchodziłem wczoraj na stadion z pewną dozą nieśmiałości. Jednak z każdym kolejnym krokiem czułem się coraz lepiej.
Po pierwsze przepustowość kołowrotów - zadowalająca. Po drugie wykończenie wnętrza C - niezłe choć szału nie ma. Po trzecie wejście na E24 - zostałem zmiażdżony. Siedziałem dość wysoko ale widok znakomity. Drażni niewykończenie samej góry trybuny (byle jak rozpięta siatka ogrodzeniowa). Akustyka pierwsza klasa - choć zawdzięczamy to głównie kibicom z narożnika. Barierki absolutnie nie przeszkadzają. Siedzenia nieco wąskie - ale zawsze miałem wielką dupę
A teraz zastrzeżenia: widać, że stadion robiony po kosztach - spłuczki w toalecie już pordzewiałe, kilka kranów nieczynnych (ogólnie wydaje mi się, że jest trochę tłoczno w WC).
I najgorsza sprawa - szyby wokół wejścia na sektor - po meczu już dwie były potłuczone przez jakiś debili w drobny mak.

Podsumowanie - należy naciskać o jak najszybsze dokończenie i odpowiednie wykończenie naszego stadionu oraz zadbać o jego wypełnienie. Jeśli na meczu będzie komplet - przyjezdni zostaną wbici w murawę naszym dopingiem.
Odpowiedz cytując