Więc moje wrażenia z drugiej bytności na stadionie w ostatnim czasie.
O elewacji nie pisze bo wiadomo , zresztą ciemno było nikt na to nie patrzył. Wejście- godzine przed meczem - bez kolejki .Kołowrotki jak dla mnie mega wąskie- naprawdę więksi/szersi muszą lekko bokiem wchodzić. Wnetrze - bez zastrzeżeń. Kioski 2 czy 3 - kanapki z szynką lub serem po 5 zł, cola , kawa po 4,5 zł.Nic cieplego nie było. Ubikacje - nie byłem

ale znajomi twierdza że ok., trybuna wschodnia pietro- to tak jak kiedyś pisałem wrażenia z widoku na murawę-bajka.Żeby nie było tak super jak w 6 osób nie małych osób siedzieliśmy obok siebie to szału z miejscem nie było.Wygodnie nie usiądziesz , jest ścisk i tego nie da się ukryć. Barierki okazują się dość dobrym pomysłem,wcale nie przeszkadzają wręcz sa pomocne dla dzieciaków czy starszych osób ( lub zmęczonych % party

) Niestety barierki sa liche - parę silnych szarpnieć i można je wyrwać.
Ławki rezerwowych - mam nadzieje tymczasowe - nawet nie nadaja się do komentarza- jakaś A klasa. Łapacze piłek za bramkami- mimo że zielone i rzucajac sie w oczy nawet mi nie przeszkadzały ale byli tacy co narzekali.
Najgorsze to te konstrukcje pod telebimy- naprawdę potężne. Brak telebimow będzie caly czas powodował zwrażenie prowizorki i braku wykończenia . Opuszczenie stadionu- szybko i sprawnie. W porównaniu z opuszczaniem starego R22 gdzie wychodziło się przy kilkunastu tysiącach bardzo długo- tym razem zabrało nam to góra 2-3 min - różnica znacząca