Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2010, 07:51
A więc moje wrażenia. Przede wszytskim pal licho już ta elewację. Niech kasę wyłożą na zrobienie kiosków gastronomicznych bo tego najbardziej brakuje!! Byłem na starym C na górnej trybunie. Wejście 1,5h przed meczem (bez żadnej kolejki). Pierwszy pozytyw to toalety, dobra lokalizacja, zaraz po zejściu z sektora. Widok, bardzo dobry. Aż strach pomyslec jaki byłby jakby trybuny były bliżej!! Akustyka, zajebista!! To czego większość się tak bardzo obawiała a więc barierki duuuuży plus!! Chociaż ich wykonanie to totalna amatorka...Bardzo duże te telebimy, a raczej stelaże. Nie do pomyślenia jest fakt że mozna taką trybunę otworzyc bez kiosków gastronomicznych!!!! Nawet to jedno stoisko z byle czym było oblegane!! To musi zostac zrobione. Stadion jest w środka naprawdę świetny, szkoda że jest okrąglak bo bryła nei jest zamknięta.

Ogólnie wrażenia zajebiste, ale widac że repra nie gości za często w Krakowie. Nie ma jeszcze automatyzmu w przyśpiewkach, często byla cisza. Ale jak dla mnie repra może grac sobie po Warszawach czy Chorzowach. Dla mnie prawdziwe kibicowanie to mecze Wisły!!

Tak sobie wyobraziłem Wisłę w LM, Lampard i Drogba na rozgrzewce na wyciągnięcie ręki, Gerrard strzela z wolnego....i wszystko na tak pięknym stadionie....rozmarzyłem się
Odpowiedz cytując