Wyświetl pojedynczy post
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2010, 06:27
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Radze sie zorientowac, a potem wypowiadac. Gra w Premier Liga, czyli najwyzsza klasa rozgrywkowa. Wywiadu nie komentuje, bo gdybym mial sie kierowac glupimi wypowiedziami, ktorych udzielaja polscy pilkarze, to w kadrze by sie niewielu ostalo.
Gra w Sevastopolu, najsłabszej drużynie ligi, drużynie słabszej i gorzej zorganizowanej niż Piast Gliwice (z całym szacunkiem dla Piasta) - byłem na ich meczu, widziałem. Jedyne co potrafią to wyp***dzielać piłkę przed siebie, zero prób rozegrania piłki - wyglądało to dokładnie tak samo jak polska młodzieżówka przeciwko Hiszpanii, w każdym meczu zawodnicy Sevastopolu grają na 0:0. Lewandowski już dawno wypadł z formy, w której był w czasach el. MŚ 2007, gdyby było inaczej to grałby dalej na zmianę z Hubschmanem, a nie poszedł na zesłanie do tak słabej ekipy.

couch napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej denerwuje mnie to, że Smuda ustawia zawodników nie na swoich pozycjach. Jak może Wojtkowiak, czy Pietrasiak grać na dobrym poziomie w reprezentacji skoro nie grywa na tej pozycji w klubie ? Już lepiej dać szansę komuś innemu. Naprawde nie mamy lepszych środkowych pomocników od Pietrasiaka ?
Wojtkowiak zarówno z Serbią, Ukrainą, jak i z Australią rozegrał na środku bardzo dobre mecze. Nie widzę powodu, żeby tam nie grał, póki co jest to nasz najlepiej wyglądający środkowy obrońca. Co do Pietrasiaka i Peszki zupełna zgoda, aż dziw czemu nie zagrali np. Matuszczyk z Grosickim...
Ostatnio edytowane przez rw88 : 08.09.2010 o godz. 06:29.
Odpowiedz cytując