Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2010, 23:50
felipe napisał(a):Wyświetl post
No niby ogólnie piszesz z sensem, ale pojawia sie pytanie - czy więcej da tej kadrze rezerwowy MU czy pierwsszy Rody Kerkrade?
.
To jest trudne pytanie, natomiast wg mnie dla samego Kuszczaka lepiej by było grać w Rodzie niż siedzieć na ławce w ManU.
Oczywiście jest też drugie dno czyli lepsi trenerzy w Manchesterze , tyle że tu nikt nie ma wątpliwości że piąty rok z rzędu na rezerwie to nie jest dobrze.

A co do meczu.
Powtórzę że mamy dosłownie kilku zawodników grających w pierwszych składach w 15 najlepszych ligach Europy.To jest klęska i ma ona odzwierciedlenie w reprezentacji.

Mi się autentycznie dzisiejszy mecz w miarę podobał.Ok Australia to nie jest potentat.Z tego co pamiętam to mają o wiele łatwiej jeśli chodzi o awans na MS niż my, więc nie można z nich robić nie wiadomo kogo.

Natomiast dobrze że nasi grają z minimum takimi przeciwnikami jak Australia czy Ukraina.Z dziadami nie ma co grac bo ich w grupie nie będzie.

A co do Boenischa tez jestem zdania że to solidny grajek.Co nie zmienia faktu że nie podoba mi się to w jakim kierunku to idzie.Te wszystkie Turki,murzyny i 'Polaki są dla mnie bardziej niemieccy niż Boenisch czy Obraniak którzy oprócz jakiś tam korzeni , nie mają z Polską niczego wspólnego i nie znają żadnego słowa w naszym języku.
Choć to i tak jakiś postęp po cyrkach z Olim i Perejrą.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 07.09.2010 o godz. 23:55.
Odpowiedz cytując