Wyświetl pojedynczy post
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2010, 23:01
moje wrażenia z E26 - świetny widok z każdego miejsca tej trybuny, zarówno z najwyższych miejsc jak i przy samej krawędzi balkonu. Razi trochę ten beton wystający tu i ówdzie. Fajnie, że są barierki przy każdym rzędzie - można się oprzeć jak ktoś się zmęczy i nie trzeba siadać - korzysta na tym ogólny doping. Widać było na każdym kroku, że to prowizorka - ale jednocześnie gigantyczny potencjał.
Chętnie bym się dowiedział jak wyglądało wejście na sektory w ostatnich momentach przed meczem - ja przyszedłem spooro przed czasem, a spiker podawał, żeby wchodzić i robić miejsca następnym, czyli jakieś zatory były.
Jak dla mnie trochę za małe te kołowroty - miałem torbę naramienną i mi ją "wciągnęło", mimo, że miałem ją przy ciele. Boję się myśleć jak będzie wyglądało wejście naprawdę "dużej" osoby...
Przy wychodzeniu kiepsko - nie wiem czemu, ale jak sobie wyobraziłem sytuację zagrożenia, gdy tymi klateczkami schodowymi trzeba nagle ewakuować cały stadion to jedyne co mi przychodziło do głowy to istna masakra ... ale może to był tylko taki moment...
Jeszcze takie moje przemyślenia - śmieszne, że wejście na vip jest na środku stadionu, od strony wąziutkiej ul Reymana. Jak mówię, nie byłem w momencie największego "kotła", ale jeśli wejścia się korkują to nie wyobrażam sobie eleganckich vipów przebijających się przez te tłumy wściekłych kibiców - ani pieszo, ani autem(niby jak miałoby przejechać?). Co do samej ulicy - jeśli nie zostanie przesunięte ogrodzenie parku lub nie zostanie dorobionych wejść do niego od strony stadionu to przy pełnych trybunach będzie tam masakryczny ścisk...
Jedna rzecz zrobiła na mnie olbrzymie wrażenie - bardzo dobra jakość nagłośnienia. Dźwięk płynący z głośników był naprawdę świetnej jakości i głos lektora czy muzyka były bardzo wyraźne.
Tylko czekać na otwarcie całego stadionu. No i te wykończenia ....
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując