Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2010, 22:31
Zasadniczo zgodzę się z Bekasem. Widoczność rewelacja, odległość od trybuny w ogóle nie przeszkadza. Wejście/wyjście szybko i sprawnie, bez tłoku i korków. Kapitalna akustyka, bardzo dobre nagłośnienie. Wystarczająca ilość czystych toalet. Murawa - wygląda na to, że bajka.

A teraz, żeby nie było zbyt pięknie, kilka minusów.

Pierwszy i podstawowy: estetyka wykończenia detali. Widać pośpiech w realizacji. Pęknięcia i ukruszenia betonu, brak wykończeń fug między posadzką betonową i płytkami, ochlapane farbą barierki.

Drugi minus: brak koszy na śmieci wewnątrz sektora, kubek po coli udało mi się wyrzucić dopiero na zewnątrz Reymana.

Trzeci minus: tylko jedna suszarka do rąk w toalecie, brak ręczników. Wszyscy wycierali ręce w spodnie

A co do punktu gastronomicznego, to nie wiem, skąd się Wam wziął jeden Na starym C były trzy tylko brak odpowiednich oznaczeń, stąd cała kolejka stała do środkowego, a dwa skrajne były praktycznie puste.

To tyle. Pomijam oczywiście zewnętrzną elewację, bo ta niestety w wielu miejscach wygląda paskudnie. Musimy stanąć na głowię, by miasto ją pomalowało, bo inaczej będzie mega - obciach.

Reasumując - znacznie więcej plusów niż minusów, a jeśli już są minusy, to raczej w mniej znaczących sprawach.

A teraz pytanie do tych, co oglądali mecz w tv: Jak się prezentowała trybuna i doping?
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując