Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2010, 21:27
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
No tak, jego klub awansował w poprzednim sezonie. Mój błąd.
Nie zmienia jednak to faktu, że M.Lewandowski jest słaby i na grę w reprezentacji nie zasługuje. Przecież doskonale pamiętam narzekania kibicó na jego grę. Zapomniałeś już?
Skoro dla Ciebie jego słowa nie miały żadnego znaczenia, to potem się nie dziwmy jak piłkarze podchodzą do swojego 'zawodu'. Najlepiej niech będzie wolna amerykanka. Jakoś nie słyszałem podobnych słów w ustach innego naszego piłkarza.
Ja ostatni raz narzekalem na Lewandowskiego w 2002r. Pamietam, jak byl wychwalany przez dziennikarzy i ekspertow pilkarskich, a mi tez bardzo podobala sie jego gra. Napewno najlepszy polski defensywny pomocnik. Jesli chodzi o wypowiedzi...to wole pilkarza, ktory opowiada durnoty, ale potrafi grac w pilke...od pilkarza, ktory mowi madrze, a w pilke grac nie potrafi(Bandrowski). Nie wpychaj tez w moje usta slow, ktorych nie wypowiedzialem...gdzie ja napisalem, ze nie mialy zadnego znaczenia? Przeciez napisalem, ze bylo to idiotyczne. O czym ty mowisz? Czytaj co sie pisze, a nie reaguj emocjonalnie.

O Zewlakowie i jego gierce z twoim kolega nie chce sie nawet wypowiadac ...tez gralem z pilkarzami, ktorzy cos osiagneli w tym zawodzie i wiem, jak podchodza do tego typu zabaw(na 20%?). Rozumiem tez, ze w Turcji nie graja tacy pilkarze, jak twoj kolega i dlatego tam go nie kreca .

P.S - Gdyby gral Frankowski, to pewnie bysmy wygrali...bo to co wyprawial Lewandowski z Jeleniem wola o pomste do nieba.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 07.09.2010 o godz. 21:29.
Odpowiedz cytując