Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2010, 20:28
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
.

edit; Nie wiem czy tylko ja ale odnoszę wrażenie, że jak Majdan komentuje te akcje to czuję się jak na wykładzie o piłce nożnej, takie tylko spostrzeżenie.
Nie tylko Ty masz takie wrażenie. Facet wie co mówi,nie powtarza za Szpakowskim,ma swoje zdanie. Dobry komentator z niego będzie w przyszłości,wywalić tylko Szpakowskiego i byłoby cacy.

Doping jest taki,że pół stadionu wyłączone a niesie aż miło. Jak już cały stadion będzie gotowy,jak ryknie to ciareczki gotowe. Polska liga z tymi stadionami będzie chyba najgłośniejsza w Europie. "O take polske walczyłem"

Boenisch widć,że to inny świat. Widzi dużo,dogrywa jak trzeba,podłącza się do ofensywy. A Zewłakowa przy pierwszej bramce Kangur wziął 1 na 1 jak juniora. Jak taki leszcz może grać w kadrze. Tylko tak slaby trener jak Smuda może gościa wystawiać w składzie. A,że Smuda nie ogarnia taktycznie,chyba nowość to to nie jest.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 07.09.2010 o godz. 20:33.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując