Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2010, 18:10
0 22 napisał(a):Wyświetl post
I nasz też jest ok, totalnie nie czaje skad ten 'mniej niosący' (na jakiej podstawie?). Tak samo nie przepuszcza dźwięku jak betonowy. Oczywiście można by się spierać, że nie jest zamknięty - chociaż moim zdaniem to nie stanowi problemu, bo są postawione jakieś 'barierko-zabudowy', które zdecydowanie niwelują tą 'dziurę'. Serio - nasz stadion dla mnie jest aktualnie idealny i z tego co patrze po fotkach i opiniach tylko dwa stadiony w Polsce mogą go przebić. Ten w Gdańsku, który już wygląda miażdżąco i Narodowy.

P.S. Byłem na razie na wszystkich meczach na nowym i doszukałem się jednego, kompromitującego minusa. Dach (na połączeniu dwóch rodzajów - tej białej części zwanej membraną czy jakoś tak z częscią, na której zamontowane jest oświetlenie), przy gigantycznej ulewie, lekko przecieka (chociaz to za mocne słowo i czepianie się - ale chce dać do zrozumienia, że nie ma we mnie zapaleńca - coś jest Legii to musi być ekstrasuper). Akurat mam miejsce na 'połączeniu' i na meczu z Bełchatowem widziałem, że spadło 10-20 kropel.
To co macie na dachu to jest jakaś elastyczna membrama, która nie jest sztywnym poliwęglanem. A jeśli nie widzisz różnicy to zdejmij sobie firanki i zasłony w pokoju i posłuchaj czy się zmieniła akustyka czy też nie
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 07.09.2010 o godz. 18:26.
Odpowiedz cytując