Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2010, 21:47
kreseq napisał(a):Wyświetl post
W Sionie go nie chcieli bo odwalal maniane i to konkretna, W Warszawie latal po kasynach, w Bialymstoku na dzien dzisiejszy nic nie zbroil ale nie wierze ze to koniec
Ależ zbroił, swego czasu był nawet na wylocie z Jagielloni. Była to dość głosna sprawa.

http://ekstraklasa.net/news,18287,ka...ie-z-jagi-.htm
Cytat:
Kamil Grosicki znów ma poważne problemy - donosi "Przegląd Sportowy". Piłkarz nie wyjechał z drużyną na zgrupowanie do Olecka, bo zjawił się na treningu kompletnie pijany [...]
Grosicki to świetny piłkarz jak na naszą ligę (a może i na inne?). Ale niestety, ma coś z głową. Legia, Sion, Jaga- to nie jest przypadek, jeden młodzieńczy wyskok. To jest cała seria jakiś jego głupot. Nie wiem jak tam z nim było w Pogoni, ale z tego co czytałem na ich forum, to też aniołkiem w Szczecinie nie był.
i okazuje się, że i w Pogoni nie był aniołkiem:
Cytat:
Jego uzależnienie od hazardu, które przejawiało się już za czasów gry w Szczecinie, spowodowało, że pod koniec 2007 roku przebywał na specjalnym odwyku na Mazurach.
4 kluby- 4 wpadki. Średnia doskonała. Sorry, ale na jakiej podstawie mam sądzić, że Grosickiemu znów nie odbije?

grzesiek632 dostał już kilka szans. Ile Ty byś mu jeszcze ich dał? Udawał byś, że pada deszcz gdy ktoś na Ciebie pluje? Rozumiem, jeden błąd, każdemu może się zdarzyć- cóż, życie. Ale nie całą seria niepowodzeń. Mało tego, Legia nie zostawiła go na pastwę losu, pomogli mu. Załatwili ośrodek itp. Wrócił i niestety znów się zaczeło.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 06.09.2010 o godz. 21:53.
Odpowiedz cytując