Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2010, 21:04
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Szczerze powiedziawszy teraz tacy piłkarze jak Sobol, Brożek czy Mały pokażą z czego są zrobieni i ile naprawdę są warci - albo będą zapierdalać albo będą ławkować. Nie sprzedaliśmy żadnego znaczącego napastnika czy pomocnika, a nowo sprowadzeni wygryźli naszych wcześniejszych ze składu.
A wiesz dlaczego? Bo nie było kogo sprzedać z pomocy i ataku. To były dwie najsłabsze formacje do czasu, aż pozbyliśmy się całej obrony. Daruj więc sobie demagogię, bo wyjdzie na to, że znaczący są zawodnicy w rodzaju Łobo, Kirma czy Jirsaka o których mniej więcej wiadomo, że się nie sprawdzili.

Obrona wygląda bardzo słabo i to każdy widzi, ale nie ma co się z tego powodu sadzić i rozdzierać szat tylko cierpliwie poczekać na uzupełnienie tej formacji.
A niby czemu nie? Nie każdy chce żyć w Nibylandii.

Wylewaj dalej własne frustracje i wal jadem bez opamiętania na lewo i prawo Czekam na kolejne podwórkowe wrzuty pod moim adresem, może nauczę moje dzieciaki paru jak się okażesz wystarczająco elokwentny.
Cokolwiek byś nie napisał na mój temat - nie ma żadnej wartości. Nie znasz mnie, nie wiesz o mnie nic.

Nie jestem sfrustrowany ( ale tak najłatwiej przecież zbić krytykę ), co najwyżej zniesmaczony i czasami po prostu zły. Co więcej - uważam, że jako kibic Wisły mam ku temu podstawy. A wizje Twoje, maci0sia czy zbymaka obchodzą mnie niewiele - liczą się fakty. A te są dla nas bardzo przykre - po zakończonej wyprzedaży mamy spaloną ziemię, nieprzygotowany, niezgrany, ba - niekompletny ( PO ZAKOŃCZENIU OKIENKA ) zespół, który gra koszmarnie.

EDIT: Pomijając już, że to niewłaściwy temat, żeby rozmawiać o Grosickim, to on ma jedną dyskwalifikującą wadę - silne uzależnienie od hazardu. Dlatego właśnie pozbyli się go w Legii - żeby go uratować przed kompletnym stoczeniem się. Chłopak może jakoś funkcjonować na zadupiu, gdzie pokus zbyt wielu nie uświadczysz. U nas mógłby mieć poważne problemy. Zwłaszcza, jeżeli trafiłby w nieodpowiednie towarzystwo ( a jest w Wiśle z kim obstawiać czerwone ).
Jest powód, dla którego o Grosickiego nikt się nie bije, mimo, że na nasze warunki to niezły kopacz. Dlaczego nie sięgnie po niego Groclin albo Amica? Czemu nie wróci do Legii?
Wystarczy nam jeden Sypniewski.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.09.2010 o godz. 21:29.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując