kreseq napisał(a):

Grosicki gdziekolwiek bedzie gral za konkretne pieniadze tam zostanie i pewnie znowu mu sie zachce "zagrac"
Nigdy nie wierzylem i nie uwierze ze sie wyleczyl.
Gra dobrze i w Jadze moze jeszcze sporo osiagnac, ale zagraniczny klub to bedzie dla niego koniec kariery.
|
Przepraszam ale .......isz. Nie da się tego czytać.
Takie czarnowidztwo w jego kierunku bo nie gra w Legii? Jest zdolnym chłopakiem przerastającym umiejętnościami piłkarskimi polską ligę. - uważam całkiem odwrotnie niż Ty..Jaga może mu się w niedługim czasie znudzić, jak i strzelanie goli w polskim gównie ale gdy wyjedzie na zachód do porządnego klubu i tam wywalczy sobie pierwszą jedenastkę, stanie się ważny, doceniony to myślę że nie w głowie będzie mu latanie po kasynach nocą. Jak w życiu trzeba też zakładać czarny scenariusz.. taki w którym Grosicki po wyjeździe z polski siedzi na trybunach.. ale z wiekiem chłop myślę że zmądrzeje, już teraz widać że nie myśli jak nastolatek więc groźba powrotu do grania w kasynie jest "mniej prawdopodobna"..
I jeszcze jedno Grosicki nie jest hazardzistą.. on tylko próbował grac.. hazardzista to jest ktoś kto przez 40 lat wynosi wszystkie pieniądze do kasyna.
Owszem hazard jest poważna chorobą ( bo to jest choroba jak każda inna ) ale ZAleczalną a w przypadku Grosickiego nawet wyleczalną.. to media w dużej mierze wykreowały takiego "złego" Grosickiego.
np
wielu piłkarzy chodzi po meczach do różnych klubów i nikt o tym nie wie.. a jeśli media raz takiego delikwenta spotkają po 22 na mieście to od razu robi się z niego alkoholika..
0 22 napisał(a):

|
Raczej go wywalono. Generalnie facet pewnie nadal ma problemy finansowe stad desperacja - Sybir czy cokolwiek za większą kasę.
|
Jak ja lubię czytać takie głodne kawałki.. ;D
Pozdrawiam Panowie..i chwilowo muszę spadać z komputera.. ale jak tylko wrócę chętnie poczytam waszą ripostę.