Fuks napisał(a):

|
Arapaho, nie wiem czy wiesz, ale jak to miasto miałoby organizowac te oblozenie elewacji czy telebimy, to na wszystko ma byc przetarg, nie jest tak, ze sie firma zgłosi i miasto podpisze odrazu umowe.. Co innego Wisła, bo tutaj juz nikt sie nie wmiesza, moze podpisywac z kim sie podoba.
|
Po pierwsze - nikt jeszcze nigdzie nie powiedział że na wykończenie elewacji i dostarczenie telebimów będzie przetarg.Na ile czytam wszelkie wypowiedzi J.N. i J.M na ten temat - sprawa ma byc rozważana po oddaniu stadionu do użytku.Jeśli jest inaczej podaj źródło.To w kwestii formalnej.
Po drugie- nie chcę żeby ktokolwiek na razie zgłaszał się do wykonania elewacji tylko chodzi mi o zrobienie kosztorysu wykonania elewacji ładnej i z dobrych materiałów celem przedstawienia kosztów ZIKIT-owi i J.M żeby podłożyć im pod nos rozwiązanie.Obawiam się że malowanie tej elewacji- jak twierdzi wiele osób- będzie (o ile będzie) tylko tymczasowym maskowaniem niedociągnięć i na betonie konstrukcyjnym bedzie to wyglądało tragicznie