Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2010, 08:15
Fuks napisał(a):Wyświetl post
Arapaho, nie wiem czy wiesz, ale jak to miasto miałoby organizowac te oblozenie elewacji czy telebimy, to na wszystko ma byc przetarg, nie jest tak, ze sie firma zgłosi i miasto podpisze odrazu umowe.. Co innego Wisła, bo tutaj juz nikt sie nie wmiesza, moze podpisywac z kim sie podoba.
Po pierwsze - nikt jeszcze nigdzie nie powiedział że na wykończenie elewacji i dostarczenie telebimów będzie przetarg.Na ile czytam wszelkie wypowiedzi J.N. i J.M na ten temat - sprawa ma byc rozważana po oddaniu stadionu do użytku.Jeśli jest inaczej podaj źródło.To w kwestii formalnej.
Po drugie- nie chcę żeby ktokolwiek na razie zgłaszał się do wykonania elewacji tylko chodzi mi o zrobienie kosztorysu wykonania elewacji ładnej i z dobrych materiałów celem przedstawienia kosztów ZIKIT-owi i J.M żeby podłożyć im pod nos rozwiązanie.Obawiam się że malowanie tej elewacji- jak twierdzi wiele osób- będzie (o ile będzie) tylko tymczasowym maskowaniem niedociągnięć i na betonie konstrukcyjnym bedzie to wyglądało tragicznie
Odpowiedz cytując