Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2010, 02:07
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Jednocześnie stwierdzając, że spokojnie mogą dwa razy próbować lądować. Fakt oczywiście niezbyt wygodny dla zwolenników teorii spiskowej o naciskach i samobójczym pilocie, więc tuszowany jak się da, co jak widzę również czynisz.

A dodać jeszcze trzeba zdanie naszego pilota z JAKa, który podważył wiarygodność stenogramów od skompromitowanego MAKa. W normalnym państwie media krajowe wierzyłby naszemu pilotowi, albo chociaż przedstawiały sytuacje jako słowo przeciwko słowu. Tutaj mamy kuriozum - bo jeszcze 'nasz rząd by padł'.
Ale kto to stwierdził(o tym że spokojnie mogą 2 razy próbować) bo w ogóle o tym nie słyszałem , natomiast słyszałem - 1 podejście i zawracamy- źródło poproszę.I tak samo poproszę o źródło gdzie pilot Jaka podważa wiarygodność stenogramu(rozumiem tych zapisów czarnej skrzynki), czyli że rozumiem nie powiedział tego co na nagraniu jest, a jeśli nie to to co podważył?

ps a co do 'jeszcze nasz rząd by padł' - darował byś sobie.Każdy kto stara się myśleć wie że sprawa jest skomplikowana.Czas już na szczęście minął, można spokojnie o tym wszystkim pogadać, ja też w ogóle nie forsuje swoich poglądów, po prostu mam takie zdanie jakie mam ale to nie jest takie proste że rząd ma paść albo Lecha trza przenieść z Wawelu(w zależności kto co myśli)
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 06.09.2010 o godz. 02:14.