wolfy napisał(a):

Przyznam szczerze, że o ile z przeczytaniem Twojego postu nie miałem większych problemów, o tyle zrozumienie go faktycznie sprawiło pewne kłopoty. Ale tu zapewne potrzebny jest dyplom psychiatrii, najlepiej w połączeniu z kilkuletnim doświadczeniem klinicznym w leczeniu schizofrenii.
No bo jak to, mamy "lepsze" atak i pomoc, nowego trenera z ambicjami, trzaskamy te punkty. Nie można powiedzieć, że jesteśmy gorsi - czyli zostają dwie opcje: jesteśmy tacy sami lub lepsi. Niestety, post później okazuje się, że to jednak nie to. Nie jestem ( jak już wspomniałem ) specjalistą, ale dla mnie te objawy są lekko niepokojące.
Tak więc fakt - mam problemy ze zrozumieniem Twoich postów, ale nie sądzę, żebym to ja był tutaj winien...
|
o jeju mamy zupełnie nowy zespół więc trudno komuś ocenić czy jest to gorszy zespół niż w tamtym roku czy może lepszy, zagrali raptem kilka meczy.
Czasem czytając Twoje posty mam wrażenie że masz jakieś kompleksy a to forum pozwala Ci się dowartościować. Zupełnie wyjęte z kontekstu teksy typu "klinicznym w leczeniu schizofrenii" pokazują o czym My, a o czym Ty.