Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2010, 22:54
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Dodatkowo śmieszy mnie to, że tak 'doświadczony' forumowicz, ba - były moderator, ma najzwyklejsze w świecie problemy z czytaniem ze zrozumieniem Moje gratulacje, czapki z głów Bo przecież ja nigdzie nie napisałem, że jesteśmy tacy sami lub mocniejsi niż przed sezonem. Ale OK, luzik, już się zaczynam przyzwyczajać Wolfy, że lubisz przekręcać wypowiedzi tych z którymi dyskutujesz tak żeby tylko pasowały do Twojej riposty.
s1mone napisał(a):
Gramy bezbarwnie, ale nie można powiedzieć, że jesteśmy gorsi niż w poprzednim sezonie. Nie mamy obrony to fakt, ale pomoc i atak imo lepszy, już nie trzeba na Pawła jak na świętą krowę w ataku patrzeć tylko ma grać jak jest w formie. Nowy trener z ambicjami i dyrektor sportowy, który ma budować wielką Wisłę.
Przyznam szczerze, że o ile z przeczytaniem Twojego postu nie miałem większych problemów, o tyle zrozumienie go faktycznie sprawiło pewne kłopoty. Ale tu zapewne potrzebny jest dyplom psychiatrii, najlepiej w połączeniu z kilkuletnim doświadczeniem klinicznym w leczeniu schizofrenii.

No bo jak to, mamy "lepsze" atak i pomoc, nowego trenera z ambicjami, trzaskamy te punkty. Nie można powiedzieć, że jesteśmy gorsi - czyli zostają dwie opcje: jesteśmy tacy sami lub lepsi. Niestety, post później okazuje się, że to jednak nie to. Nie jestem ( jak już wspomniałem ) specjalistą, ale dla mnie te objawy są lekko niepokojące.

Tak więc fakt - mam problemy ze zrozumieniem Twoich postów, ale nie sądzę, żebym to ja był tutaj winien...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.09.2010 o godz. 22:57.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując