Wyświetl pojedynczy post
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2010, 17:55
PvD napisał(a):Wyświetl post
to wskaż jeden z drugim, a najlepiej zacytujcie mój wpis, gdzie napisałem że kartkę Mały dostał za niewinność? I mu się nie należała?

Czekam z niecierpliwością.
Przeciez to nie chodzi o to, ze napisales cos takiego wprost. Twoja wypowiedz sugeruje, ze być może Małecki jest niewinny a cała sprawę wyolbrzymił przewrażliwiony sędzia
Ten ostatni argument jest nietrafiony, zwróć uwagę, że obie kartki dla Patryka były jedynymi, które w czasie meczu pokazał arbiter. Chcesz mnie przekonać, że nagle w 84 minucie dostał ataku szału i postanowił kogoś wyrzucić z boiska?

Już dam Ci też spokój z "sędziowie czytaja takie teksty na forum a potem zbyt ostro oceniaja Małeckiego" (znowu niedokładny cytat, miej litość i nie mów, że ty inaczej poustawiałeś przecinki), bo to jest taka głupota jak lansowana przez niektórych opinia, że Kirm nie może dobrze grać, bo na niego krzyczą.

Patryk wielokrotnie dał dowód na to, że jest niezrównoważony i lubi się czasem zachować po chamsku. Nie dziw się zatem, że gdy wylatuje z boiska za "niesportowe zachowanie", to doszukuję się w tym jego winy.
Ostatnio edytowane przez snyrting : 05.09.2010 o godz. 17:59.
Odpowiedz cytując