Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2010, 14:56
medyk napisał(a):Wyświetl post
dla mnie nie jest, wszyscy mu tłuką do głowy od lat zeby tą złość przekłądał na ambicje i rozwój, kolejni trenerzy a on dalej swoje nawet w sparingu, meczu jubieluszowym przy 2:8 nie potrafi sie pohamować? dostaje żółtą i dalej swoje? Z mojej strony brawa dla sędziego ze mu pokazał gdzie jego miejsce.
Ale o co chodzi? Że do sędziego coś powiedział? Gul ci skacze jakby nie wiem co. Pyskował, dostał drugą żółtą i tyle w temacie. Jakbyś zauważył to od czasu słynnej kary wymierzonej przez Basałaja Mały jeśli pyskuje to tylko do sędziów (sporadycznie). Ani do trenera, kolegów itd nie pyskuje. Niestety ma nawyk gadania do sędziów (zresztą nie on jeden) więc co cię boli?

Jakoś w oficjalnych meczach nie pozwala sobie, bo mógłby osłabić zespół ale tutaj? Zluzuj.

Cieszy wynik. Ciekawe czy Paweł Brożek zrozumiał że tylko ambitną grą może wrócić do pierwszej 11? Oby
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując